Gästernas omdömen

Hej, här kan du läsa vad folk har skrivit om oss!

…Tack för en grym spelning på vår fest! Ni fick alla våra gäster att känna sig danssugna och att ni även lät några av barnen vara med och köra en egen låt blev ett minne för livet för dem. Stort tack, vi hoppas att någon annan av våra vänner bokar er snart igen!

/Roger och Anna…

…Vilket drag det blev. Och ja, Patriks sång kan iaf jag leva på hela livet. Och att ni körde “Ramlar” gjorde också min kväll… …jättestort tack till er! Hoppas ni lirar om 5 år då Patrik fyller 50…

…Jag vill tacka er för att starkt bidragit till att festen blev så lyckad. Alla jag pratat med har varit väldigt nöjda med eran spelning. Tvekar inte till att använda er igen eller rekommendera till andra! Vh Patrik…

…Tack för en kanonspelning i samband med vårt bröllop! Hälsningar Jenny och Erik!…

…Under kvällen spelade även Coverbandet Rockrus. Jag har bara en två ord  att säga om dem: BOKA DEM! Jag har hört många coverband genom åren och känner många musiker i skåne, så jag om någon är kräsen när det kommer till Coverband. Så jag var lite laid back när Rockrus började spela. Men oj va överrasakd jag blev.
Tajt sättning på bandet och erfarna musiker med en sångare vars röst var suverän och en reportear som var helt enligt min stil. Borta var vanliga covers som Sweet Home Alabama och framme var Kung i Baren med Magnus Uggla, Gimme´all your Loving med ZZ Top, Highway to Hell och Disco Inferno med Tramps.
Även om dessa låtarna också är ganska vanliga så var det sättte de framfördes på.
Jag är så nöjd med hela festen i helhet och tacksam över att vi fick komma så tack!
Och du…nu måste jag hitta på något att fira, så att vi kan boka upp bandet Rockrus själva!…

…Tack för igår Ola. Ni var riktigt grymma!!! Mvh Otto…

…Tack för underhållningen på vårt bröllop, vi är mycket nöjda! Hälsningar Anders och Åsa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *